Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
\n Angry Birds столче за кола Teddy 15 - 36 кг.
\n
\n Изборът на столче за кола се определя от теглото на детето.
\n
\n Съществуват няколко основни правила за правилна експлоатация на този уред: Винаги следвайте стриктно инструкциите за употреба на производителя, така предотвратявате риска от травми на детето при произшествие.
\n Основен критерий при избора на столче е теглото на детето.
\n
\n Столчетата за малки бебета (група 0+) се поставят в посока, обратна на движението. Монтирайте столчето за кола на средната задна седалка, тъй като според статистиката това е най-безопасното място.
\n Ако колата не разполага с такава седалка, можете да монтирате столчето на дясната противоположна на шофьора задна седалка. Коланите на столчето трябва да са достатъчно стегнати, без да притискат гърдите на детето.
\n
\n Столчето за кола трябва да се подмени с по-голямо, ако главата на детето е по-високо от горния край на столчето. Столчето се ползва докато детето стане на 12 години или достигне ръст 150 см и тегло 36 кг.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^